Technicoloristics


Skjulets TIOÅRSJUBILEUM [sat 23 nov]
2019/11/23, 16:15
Filed under: events

Vi har haft roligt och tiden har gått fort. Skjulet fyller plötsligt 10 år!! Nu bjuder vi in till en födelsedagsfest kantad av fina liveband, duktiga DJs, lekar, laser, mat och dryck och mer kul därtill. Missa inte!

LIVE:

Skin care !
Skin Care spelar drivig, shoegaze-influerad indie som för tankarna till My Bloody Valentine, Ride och Lush. Under 2019 har bandet gjort flertalet spelningar i hemstaden Göteborg och runt om i Sverige och Danmark. Bandmedlemmarna har tidigare spelat i bland annat Rome Is Not A Town och Shitkid, och tar med sig det effektdrivna soundet och den stökiga livekänslan till en ny återfuktad nivå.

https://youtu.be/gLbOYm6SBQ4

Tyred eyes !
Började som stökig garagerock, men blev med åren någonting helt annat. Stöket finns kvar, men ur garagerocken växte ett annat driv; mer episkt, allvarsamt och mörkt, med emo-melodier och smarta arrangemang. Tidigare i år släpptes deras tredje album Destroy Everything You.

www.tyredeyes.com

Elin Piel !
Elin Piel har till aftonen skalat ner på prylarna och bjuder på småskaligt modulärt live set. Sus, brus, untz och duns utlovas.

DJs

Skjulet Allstars
Par Avion
Christian Pallin (Koloni)

När: 23 november kl 20.00
Var: Skjulet

100 kr inträde.

Slutet sällskap! VIKTIGT att anmäla sig här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevcOmZgnf4KjrPxmnCiaCuzJToX9TUxtElICHeAPVcxUGKMA/viewform för att få komma på kalaset!

Facebook

Advertisement

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s